O nama

Tvrtka

Tvrtka MELTING osnovana je 22.07.1992. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja proizvoda od metala, proizvodnja strojeva za proizvodnju i korištenje mehaničke energije, proizvodnja ostalih strojeva opće namjene i alatnih strojeva.

Tvrka je stalnim stručnim i tehlonoškim usavršavanjem postigla visoku razinu kvalitete u proizvodnji i uslugama servisiranja te je tako postala među vodećim tvrtkama ovog tipa na našem tržištu.

Ulaganje u strojni park i kontinuirano osluškivanje tržišta rezultiralo je strategijom razvoja novih proizvoda. U proteklih 13 godina razvijeno je preko dvadesetak proizvoda za naftnu industriju, a najpoznatiji su uslužni uređaji za dopumpavanje pneumatika i održavanje čistoće vozila. Konstantnim vlastitim ulaganjem u tehnologiju i napredna rješenja na području strojne obrade metala tvrtka je u samom vrhu današnje industrije što joj omogućuje izlazak na tržište EU. Na području izvoza surađujemo s nekoliko poduzeća iz Njemačke Italije i Austrije.

Proizvodne mogućnosti

CNC glodanje

CNC tokarenje

Zavarivanje

Bravarija

Montaža

Reference

Inozemni partneri u Austriji, Njemačkoj, Italiji, BiH

Domaći partneri: INA Hrvatska, OMV Hrvatska, PETROL Hrvatska, itd…

Servis

Naše usluge ne prestaju s prodajom proizvoda. Upravo nakon prodaje vidi se prava vrijednost sveobuhvatnog servisiranja. Za dobru uslugu karakteristično je da se i dugo vremena nakon kupnje možete osloniti na znanje i raspoloživost stručnog osoblja.

Tel: +385 1 2858 350
Fax: +385 1 2864 998
Ivana Granđe 45
Šašinovec, Sesvete